Turkse leger geeft 4751 PKK-terroristen enkeltje naar hel

Een woordvoerder van het Turkse leger maakte recent bekend dat in totaal 6623 terroristen zijn uitgeschakeld bij verschillende operaties. Het gaat hierbij om alle de doden en gewonden tot medio mei. Ook terroristen die zich over geven tijdens de strijd worden bijgehouden.

4751 PKK-terroristen krijgen enkeltje
Tot medio mei kregen tijdens verschillende operaties 4751 PKK-terroristen een enkeltje naar de hel. 695 PKK’ers zijn gewond geraakt. 641 PKK’ers gaven zich meteen over tijdens deze militaire acties en meer dan 700 terroristen hadden geen zin meer om te vechten en werden aangehouden door Turkse soldaten en veiligheidsdiensten.


Opvallend veel buitenlandse PKK’ers
Opvallend is wel dat veel PKK-terroristen geen Turkse of Koerdische achtergrond hebben. Volgens verschillende Turkse bronnen zijn er ook veel buitenlanders actief in Turkije. Zoals Armeniërs, Syriërs, Duitsers en zelfs Serviers.Tags assigned to this article:
PKKstrijd tegen terreurTurkije

25 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.