Twee Arnhemmers pakken de verkeerde en worden opgezocht

Twee Arnhemmers pakken de verkeerde en worden opgezocht

Twee Arnhemmers pakten vrijdagavond de ‘verkeerde’ en werden opgezocht.
Afgelopen vrijdag werd een 31- en 39-jarige man uit Arnhem aangehouden door de politie. Deze heren worden verdacht van diefstal van een lokfiets. De politie maakt vaak gebruik van de lokfiets(en). Hierdoor worden de fietsendieven vaker en makkelijker gevonden.

Iets voor elf uur in de avond kwam er een melding binnen dat de lokfiets in Westervoort werd verplaatst. Hierop zijn de agenten het signaal gaan volgen en kwamen uit bij een bestelbus op de Oude Zevenaarseweg in Arnhem. De twee inzittende mannen zijn aangehouden en ingesloten voor verhoor.Reacties


Tags assigned to this article:
aanhoudingarnhemgpslokfietsmeldkamerPolitie

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.