Voorbeeld politicus van Tweede Kamer naar Burgemeester

Voorbeeld politicus van Tweede Kamer naar Burgemeester

Afgelopen Tweede Kamerverkiezingen stond hij op de lijst om gekozen te worden als Kamerlid. Nu na bijna vier jaar wordt hij gevraagd als burgemeester.
Otwin van Dijk heeft de vraag ontvangen of hij de nieuwe burgemeester zou willen worden van de gemeente Oude IJsselstreken. Van Dijk heeft drie nu bijna vier jaar namens de Partij van de Arbeid in de Tweede Kamer gezeten. Hij heeft zich onder meer ingezet dat alle gebouwen in Nederland toegankelijk moeten zijn voor mensen met een beperking.

Na zijn wethouderschap in Doetinchem heeft hij de overstap naar de Kamer gemaakt. Zelfs het onderwerp staatssecretaris is voorbij gekomen maar dit is hij toch niet geworden. Hij zij: ‘Als ik moest kiezen tussen staatssecretaris of burgemeester van Oude IJsselstreek dan kies ik toch echt voor burgemeester’.


2 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights