Barlas Döner komt met speciale Ramadan-actie voor Arnhemmers

Barlas Döner komt met een speciale Ramadan-actie in Arnhem om moslims tegemoet te komen in de heilige vastenmaand Ramadan.

Vanaf 6 juni gaan veel moslims in Arnhem weer  vasten en wordt het moeilijk om overdag een broodje döner te eten als je niet ziek, zwanger of oud bent. Enige manier om alsnog döner te eten is om ergens uit eten gaan of een kilo döner te halen bij Barlas Döner aan de Johan de Witlaan (bij de ingang van de Aldi)


Een kilo döner wordt door Barlas döner tijdens de vastenmaand aangeboden voor maar 25 euro (normaal 28 euro). Dit wordt halfgaar aangeboden zodat het rond 21:45 uur alsnog afgebakken kan worden wanneer men het vasten gaat verbreken. (Pas na zonsondergang)

Barlas döner staat elke week donderdag en vrijdag bij de ingang van de Aldi aan de Johan de Witlaan.
1 comment

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.