VIDEO GeenStijl-journalist Jan Roos voor schut gezet door Kuzu en Ozturk

VIDEO GeenStijl-journalist Jan Roos voor schut gezet door Kuzu en Ozturk

GeenStijl-journalist Jan Roos weet nu ook hoe het is om voor paal te staan tijdens een interview. De journalist met vreemde opvattingen over moslims en buitenlanders probeerde onlangs weer Kamerleden Kuzu en Ozturk te interviewen na een fractievergadering. Dit verliep alles behalve soepel voor de verslaggever van GeenStijl.

Jan Roos was verbaasd
Jan Roos was verbaasd toen Tunahan Kuzu en daarna ook Ozturk geen zin hadden in een interview met GeenStijl. Ze liepen gewoon door en reageerden niet eens op de vragen van Jan Roos. De Kamerleden van Denk gaan bewust selectief om met het geven van interviews. Bepaalde mediaorganen zoals de Telegraaf en GeenStijl krijgen geen kans meer om interviews af te geven vanwege hun vreemde manier van berichtgeving over deze Turks-Nederlandse Kamerleden.


Kuzu en Ozturk zijn hot
Kuzu en Ozturk zijn ‘hot’ geworden nadat de partij steeds groter is geworden in de peilingen en de komst van Farid Azarkan en Sylvana Simons. En er zijn natuurlijk bewegingen in Nederland die hier niet van gediend zijn of zelfs dit willen tegenhouden.

Tags assigned to this article:
Denk KuzuJan RoosOzturkTweede Kamerwilders

26 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights