‘Nederlanders zeuren over Armeense Kwestie en vergeten eigen moorden en verkrachtingen in 1915’

‘Nederlanders zeuren over Armeense Kwestie en vergeten eigen moorden en verkrachtingen in 1915’

Baba Tori Mang Yaga, comedian en vlogger uit Amsterdam, kwam met een opmerkelijke reactie na het optreden van Sylvana Simons bij RTL Late Night dat wordt gepresenteerd door Mr. Bounty Humberto Tan. Baba Tori was duidelijk naar iedereen toe die kritiek had op Turkije vanwege het verleden van de Turken in 1915.

Nederland en haar eigen geschiedenis in 1915
Baba Tori: ‘Jullie handen zijn nog steeds vies. Jullie stinken naar aanleiding van al die moorden, verkrachtingen en roven. Wat jullie nog steeds samen doen samen met Amerika. Dan hebben jullie het lef om bij Turkije aan te gaan kloppen? Natuurlijk is het erg! Maar eerst je eigen geschiedenis kennen en dan pas bij iemand anders aankloppen.


Baba Tori gaat op Denk stemmen
Baba Tori gaf eerlijk toe dat hij nog nooit had gestemd maar dat nu wel zeker ging doen. Na lang denken zal hij zeker op Denk gaan stemmen. In zijn filmpje op Facebook verwees hij ook naar uitspraken van Sylvana Simons van tien jaar geleden waarin zij verklaarde dat donkere mannen per definitie agressiever zijn.
No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.