Topspits Murat Senyer is geen vrijgezel meer

by AMS97531A123 | 26 mei 2016 09:52

De bekende Arnhemse voetballer Murat Senyer is maandag verloofd. Murat Senyer is bekend in Arnhem en omstreken vanwege zijn naam als topspits bij verschillende amateurclubs. Op dit moment speelt de ‘Turkse killer’ [1]bij de Paasberg in Arnhem. De voetballer uit Arnhem kwam eerder ook uit voor FC Jeugd uit Ede.


Bekende voetbalfamilie
De 26-jarige voetballer maakte zelf via social media bekend dat hij was verloofd. Vol trots deelde hij foto’s van zijn verloving met zijn vrienden en familie. De Turkse Arnhemmer komt uit een bekende voetbalfamilie. Zijn neefjes Fatih Senyer (Arnhemia, Graafschap), Erdal Senyer (Paasberg) en Umit Senyer (Elsweide, FC Jeugd) zijn ook namen waar we regelmatig veel over lezen in Arnhem.

Bronnen dichtbij de speler melden ons dat hij zeker een filmster was geworden als hij niet zo druk bezig zou zijn met voetballen. Voetballen blijft ook voor deze Trabzonspor-supporter meer dan alleen een hobby.

Wij wensen Murat Senyer en zijn partner veel plezier, geluk en gezondheid in hun verdere relatie.


Endnotes:
  1. ‘Turkse killer’ : http://www.habergelderland.com/joomla/index.php?option=com_content&view=article&id=182:esca-wint-turkse-topduel-in-gelderland&catid=73:sport&Itemid=104

Source URL: https://haberarnhem.nl/2016/05/26/topspits-murat-senyer-is-geen-vrijgezel-meer/