Hoe leggen Tweede Kamer leden straks uit dat ze tegen beveiliging van moskeeen stemden?

Hoe leggen Tweede Kamer leden straks uit dat ze tegen beveiliging van moskeeen stemden?

Veel Tweede Kamerleden hebben straks een probleem als ze vanwege de aanstaande verkiezingen langsgaan bij moskeeen of Islamitische instellingen: Hoe leg je aan de achterban uit dat je niet voor het beveiligen van moskeeen hebt gestemd? Moslims in Nederland kunnen zelf ook gewoon nadenken! 

Dit is haast niet te verantwoorden als je ook weet dat Kuzu en Ozturk wel voor het voorstel hebben gestemd! Je kunt van alles vinden over ¬†Kuzu en Ozturk en van mening zijn dat Erdogan ze aanstuurt of dat ze voor 50% Turks zijn…. Maar je kunt het Kuzu en Ozturk niet kwalijk nemen dat ze het wel opnemen voor Moslims in Nederland. Het zijn tenslotte allemaal Nederlanders en ze betalen allemaal netjes belasting. Het gaat om het beveiligen van moskeeen en geen lantaarnpalen in een wijk ergens in Nederland.


Het is daarom extra sneu voor deze Kamerleden om dit zomaar voorbij te laten gaan alsof het niet belangrijk is of minder belangrijk is. Want op straat hebben ze al een mening: ‘Zo belangrijk zijn die moskeeen dus niet voor bepaalde partijen, anders hadden ze wel voor gestemd.’

Het is voor veel Islamitische kandidaten misschien wel beter om geen kandidaat te worden voor een zetel in de Tweede Kamer. (Als je natuurlijk moslim bent) Je maakt namelijk totaal geen kans om een zetel te bemachtigen, tenzij de PvdA, SP of D66 jou in de Top10 plaatsen. En met Kuzu, Ozturk, Azarkan en Simons als tegenkandidaat wordt het natuurlijk vergelijkbaar als een onmogelijke strijd van een amateurclub die moet winnen van een fitte Feyenoord in de Kuip.
4.037 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights