Kerkplein Arnhem krijgt toch luxe bebouwing woningen

De gemeente Arnhem en KlokBouwOntwikkeling hebben zojuist een overeenkomst getekend dat het mogelijk maakt om ongeveer 13 woningen te bouwen bij het Kerkplein.


De woningen gaan een nieuwe bouwblok vormen met het nieuwe Focus Filmtheater. Als alles volgens planning gaat zullen de nieuwe woningen ook in 2016 nog in de verkooop gaan. Behalve woningen komen op het Kerkplein aan de zijde van de binnenstad dan ook enkele winkels of horecavoorzieningen.

Verwacht wordt ook dat de deze woning snel verkocht zullen worden omdat het in het centrum van Arnhem is. Dit bleek ook eerder het geval met de woningen in de aanbouw zijnde Paradijs.Tags assigned to this article:
Bebouwing kerkpleinKerkplein arnhemKlokbouw

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.