VIDEO Motormuis wordt gepakt door de politie maar doet vervolgens dit

VIDEO Motormuis wordt gepakt door de politie maar doet vervolgens dit

Deze motormuis wordt staande gehouden door zijn rijkunsten.
Deze jongeman leert blijkbaar niet heel snel. Zelfs niet na een eerdere valpartij. Hij valt bij de agenten op in het verkeer en ze beginnen de achtervolging. Tijdens deze rit hebben ze al snel door dat de bestuurder buiten de categorie ‘gemiddelde/normale’ valt. Gedurende de rit zien de agenten dat hij meerdere op het nippertje momenten heeft. Bijvoorbeeld het veel te kort op de voorgangers te rijden en het niet stabiel kunnen houden van zijn motor.

Even later besluiten de agenten deze brokkenpiloot aan de kant te zetten. De agenten controleren de motor en merken een aantal zaken. De motor heeft geen spiegels en zijn kentekenplaat is slecht leesbaar. Tijdens de check blijkt dat de bestuurder nog niet heel lang geleden een val heeft gemaakt doordat hij te dicht op zijn voorganger heeft gereden. Nadat de agenten hem zijn bekeuring hebben gegeven en een opdracht om langs te komen op het bureau om zo zijn verbeterde kentekenplaat te laten zien, mag hij weg. Het blijkt dat hij er niets van heeft geleerd, kijk maar naar het filmpje.


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.