TurkishMusic: Danceclub in Madrid draait gewoon Turks muziek

TurkishMusic: Danceclub in Madrid draait gewoon Turks muziek

Een danceclub in Spanje draait wel heel bijzonder muziek aan haar gasten.

Yaz Gazeteci van Selda Bagcan
Op de beelden is te zien een hoe een DJ en het publiek uit hun dak gaan bij het draaien van ‘Yaz Gazeteci’ van Selda Bagcan. Een Amerikaanse rapper gebruikte eerder ook¬†een refrein van Selda Bagcan voor zijn single. Yaz Gazeteci gaat over een journalist die van alles moet schrijven in plaats van alleen het positieve.

‘Yaz Gazeteci’ betekent dan ook letterlijk¬†‘Schrijf het op journalist’. Het liedje dateert uit 1976 en gaat dus niet over het huidige Turkije. De journalist moet bijvoorbeeld ook schrijven over de dorpelingen die hard werken en wegen waar zelfs geen ezels over heen kunnen lopen.

Bekijk het fimpje en oordeel zelf:No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.