VIDEO Ziyech vanaf 30 meter, hij had ook voor Nederland uit kunnen komen

VIDEO Ziyech vanaf 30 meter, hij had  ook voor Nederland uit kunnen komen

Hakim Ziyech scoort zijn eerste doelpunt voor Marokko en wat voor een!
Zijn eerste doelpunt met het shirt van Marokko maakt hij van maar liefst 30 meter! Deze Marokkaanse Nederlander die nu nog uitkomt voor de club uit Twente. De spelmaker van FC Twente heeft na veel wikken en wegen de knoop doorgehakt en gekozen voor zijn vaderland Marokko.

Er gigantisch veel mensen die het erg jammer vinden dat hij niet voor Nederland heeft gekozen. Zijn optreden van vanavond laat natuurlijk wel weer zien dat die groep mensen dat niet zomaar jammer vindt.
ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.