VIDEO Zoon maakt vader he-le-maal gek met: Fener aglama!

VIDEO  Zoon maakt vader he-le-maal gek met: Fener aglama!

Deze kleine Galatasaray supporter maakt zijn vader helemaal gek. Vader die voor Fenerbahçe is, heeft het zwaar met zijn zoon die fanatiek voor Galatasaray is.
Deze uitspraken heeft de Nederlander Wesley Sneijder een tijdje terug live op  tv ‘gezongen’. Afgelopen donderdag stond de Turkse Ziraat Bekerfinale op het programma. Een echte kraker weer tussen de twee grootmachten Fenerbahçe en Galatasaray. Een derby die het altijd goed doet.

De winst werd binnengehaald door Galatasaray met een doelpunt van Lucas Podolski. Nadat de spelers en fans op het veld een gigantisch feest hebben gehouden zijn ze teruggegaan naar de kleedkamers. Bij binnenkomst begon de Nederlander weer te ‘zingen’ over hun aartsrivaal Fener. Deze reactie zorgt ervoor dat Gala fans, ongeacht jong of oud, dit overnemen. Bij ons kwam dit filmpje binnen:


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.