Vitesse O19 wint van NEC en pakt beker

Vitesse O19 wint van NEC en pakt beker

De beloften van Vitesse hebben het seizoen prima afgesloten door de beker te winnen ten koste van NEC/FC OSS. In een spannende finale wonnen de Arnhemmers met 2-4 na het nemen van strafschoppen.


Julian Lelieveld maakte de 0-1 voor Vitesse, dat was ook meteen de ruststand. Lang stond het 0-1 voor de Arnhemmers. Pas in blessuretijd maakte Wouters gelijk voor NEC door de 1-1 te maken. In de verlenging maakten de Nijmegenaren na 105 minuten de 2-1 en leken hierdoor voor de bekerwinst te gaan. Drie minuten later maakte Wouters zijn tweede doelpunt van de middg door een eigen doelpunt te maken. Verder werd er niet meer  gescoord waardoor er strafschoppen genomen moesten worden.

De Arnhemmers namen de strafschoppen veel beter dan NEC dankzij doelpunten van Cali Daniel, Bo van Essen, Anil Mercan en Giovanni Scharrenberg. Het werd uiteindelijk 2-4 in het voordeel van de Arnhemmers waardoor Vitesse O19 hiermee de beker veroverde.
No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights