Foto’s van grootse Turkse evenement van Nederland

Foto’s van grootse Turkse evenement van Nederland

Het grootste Turkse evenement van Nederland vindt al drie dagen plaats in Arnhem. Vandaag begon de derde en laatste dag van het evenement met een Turkse optocht door het centrum van Arnhem. Duizenden Arnhemmers  waren hierbij aanwezig.


Later op de dag was het een chaos (positief) bij het evenement toen duizenden Arnhemmers afkwamen naar het Turk Festivali (Turkse Festival Arnhem). De Eemslaan en andere straten in de buurt stonden vol met auto’s. De organisatie, in handen van HAYKEM, hield al rekening met de opkomst en had veel vrijwilligers geregeld om alles in goede banen te leiden.

Hoeveel bezoekers er exact zijn gekomen is niet bekend wel wist een verslaggever van HaberArnhem te melden dat er minstens een paar duizend mensen op het evenement in de Arnhemse wijk Presikhaaf afkwamen.

Hieronder treft u foto’s aan van het grooste Turkse festival van Arnhem:


image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Reacties5 comments

Write a comment
 1. cuphead ios download 25 november, 2017, 05:57

  I conceive this web site holds some real superb information for everyone : D.

 2. color finale crack 17 november, 2017, 07:11

  very nice post, i actually love this web site, carry on it

 3. messenger hourglass generator } 1 november, 2017, 06:12

  Great, yahoo took me stright here. thanks btw for post. Cheers!

 4. legacyofdiscordhacktool 31 oktober, 2017, 07:21

  This i like. Thanks!

Only registered users can comment.