Senyers vieren promotie naar vierde klasse met De Paasberg

Senyers vieren promotie naar vierde klasse met De Paasberg

Murat en Erdal Senyer spelen vanaf het nieuwe seizoen in de vierde klasse met De Paasberg. De twee bekende Arnhemse amateurvoetballers wonnen vandaag met 0-2 met De Paasberg van Eendracht en promoveren hierdoor naar de vierde klasse van de KNVB.


Na het gelijkspel van vorige week (2-2) was het vandaag extra spannend in de promotiewedstrijd naar de vierde klasse. Het spel ging op en neer en leidde tot veel kansen bij beide teams.Topspits Murat Senyer was weer bepalend voor De Paasberg, hij maakte de 0-1.

Murat en Erdal Senyer werden na de wedstrijd gespot tijdens het grootste Turkse evenement van Nederland in Arnhem (Turk Festivali). Murat Senyer was opvallend gelukkig. Of dit te maken had met de promotie van De Paasberg of zijn verloving is niet duidelijk.Tags assigned to this article:
De PaasbergErdal senyermurat senyernacompetitie

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.