VIDEO RESPECT!!! Voetbalskills met een been EN HOE

VIDEO RESPECT!!! Voetbalskills met een been EN HOE

Het kan zijn dat je na een ongeluk een been kwijtraakt maar het kan ook zijn dat je bij geboorte al een been mist. Hoe zou jij in het leven staan?
Het is soms goed om erbij stil te staan hoe goed we het hebben. En natuurlijk te genieten van de dingen die vanzelfsprekend maar eigenlijk super speciaal zijn. Zoals het kunnen praten, zien, je armen en handen gebruiken en om lopend van a naar b te kunnen.

Er zijn mensen die in deze situatie in terecht komen, of dit nou wel of niet is aangeboren, het is en blijft iets betekenen in je leven. Een mens is al snel geneigd om ’te stoppen met het leven’. In het filmpje is te zien hoe deze jonge knul met een been de sterren van de hemel speelt. Een van de eerste logische vragen zou dan ook kunnen zijn: Hoe goed zou deze jou geweest zijn als hij wel zijn beide benen zou kunnen gebruiken?
Een mooi voorbeeld dat je (bijna) altijd kan meedoen met alles wat je ‘normale’ vrienden doen, ondanks een lichamelijk verschil. Heb je het zelf niet maar je kent iemand met een dergelijke beperking, doe er dan alles aan om hem of haar dit soort voorbeelden te laten zien om zo positief mogelijk verder te gaan met het leven.

Wow! What a goal by amputee footballer Jay Tregakiss

Geplaatst door Footytube op zaterdag 28 mei 2016No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights