Barber Mehdi Forutan krijgt een nieuwe Turkse collega

Barber Mehdi Forutan krijgt een nieuwe Turkse collega

De bekende Arnhemse barber Mehdi Forutan pakt alles groots aan. Sinds een paar weken heeft hij een eigen barbersalon aan de Van Muijlwijkstraat in Arnhem. Daar komt nu verandering in volgens de laatste berichten. (Foto: HetGelderseVoetbal.nl)


Verschillende bronnen maakten gisteren melding dat de bekende Arnhemse zaalvoetbal-keeper Alperen Bayram op korte termijn zal beginnen bij de barbersalon van Forutan. Een officiele bevestiging is er nog niet!

Dit is toch enorme verrassing voor velen omdat niemand het zag aankomen of had verwacht. Alperen Bayram was zelf niet bereikbaar voor commentaar.


Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.