Meid met Syndroom van Down krijgt dag van haar leven met trouwfeest zonder bruidegom

Meid met Syndroom van Down krijgt dag van haar leven met trouwfeest zonder bruidegom

De enige droom van Yasemin Eraslan komt uit, trouwen met een trouwjurk. Haar vader zorgt voor een super goed georganiseerd trouwfeest voor zijn dochter.
De 28-jarige Yasemin leeft met haar familie in Soma. Haar hele familie hielp mee aan het organiseren van haar trouwfeest. Overal is aan gedacht. Haar trouwjurk, de vijf lagen hoge trouwtaart met zwaard om aan te snijden en zo kunnen we nog even doorgaan.

Het feest, weliswaar zonder bruidegom, was het feest van haar leven. Haar enige droom kwam echt uit. Ze ‘trouwde’ in de lokale trouwzaal in Soma en hier waren vrienden, familie en kennissen bij aanwezig. Haar moeder bedankt na afloop iedereen die deze dag heeft mogelijk gemaakt en alle aanwezige gasten.

Reacties


Tags assigned to this article:
Down SendromSomaSydroom van DownYasemin Eraslan

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.