Nieuw horeca concept in postkantoor Arnhem

Nieuw horeca concept in postkantoor Arnhem

ARNHEM – Het oude postkantoor van ruim 2.100 m² aan het Jansplein in Arnhem heeft na twee jaar leegstand weer een bestemming. De Brabantse horeca-ondernemers Martijn Lensing en Paul van Boxtel realiseren in het monumentale pand hun tweede vestiging van ’t Taphuys.


Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, heeft bemiddeld bij de totstandkoming van de huurovereenkomst namens de verhuurder Elizen Vastgoed.
Winkelmakelaar Chris Lanting van Strijbosch Thunnissen is verheugd met deze nieuwe aanwinst voor de stad. “ De komst van ‘t Taphuys maakt het gebied rondom het Jansplein en Jansplaats af”. aldus Lanting

Blikvanger in het nieuwe concept wordt de ‘zelftapwand’ met wel 150 kranen. Bezoekers kunnen straks, met een speciaal betaalpasje in de hand, hun eigen biertje of wijntje tappen. Ze rekenen af per milliliter.Tags assigned to this article:
Centrum Arnhemhoreca

78 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.