VIDEO Bizarre regenval Zevenaar zorgt voor ravage

VIDEO Bizarre regenval Zevenaar zorgt voor ravage

Nederland was natuurlijk al gewaarschuwd met code geel vanuit het KNMI. Echter is deze code aangepast naar de kleur oranje.
In meerdere delen van het land is er wateroverlast door het vele regenen en het niet af kunnen voeren van de hoeveelheid water wat uit de lucht komt vallen. In het filmpje is te zien dat wegen helemaal bedekt zijn met regenwater.

Verkeersdeelnemers kunnen niet goed zien waar er obstakels staan. Het is niet zeker of de gele paal tijdens deze middag omver is gereden maar deze staat in ieder geval niet  meer rechtop. Drempels, bulten, kuilen werkelijk niets is meer te zien, zoals in de video te zien is, welke gemaakt is aan de Willem Zwijgerlaan in Zevenaar. Wij bedanken de bewoner uit Zevenaar die ons dit filmpje heeft toegestuurd.
ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.