Arnhemse amateurvoetballers ook beste tijdens Ardahanspor Utrecht toernooi

Arnhemse amateurvoetballers ook beste tijdens Ardahanspor Utrecht toernooi

De spelers van AZ 2000 (derde elftal) worden met de dag beter. Dit bleek ook uit hun deelname aan een voetbaltoernooi van Ardahanspor in Utrecht. De oud-AFC Arnhem (en ESCA)  voetballers spelen al jaren met elkaar met bekende amateurvoetballers  zoals Oktay Aydemir, Mustafa Toprak, Haci Menkutas, Mustafa Kermen en Mesut Sanli.


Tweede in Eindhoven
Vorige week zondag werden ze zondag nog tweede tijdens een belangrijke toernooi in Eindhoven. Afgelopen zondag werd in een zinderende finale gescoord in de slotfase van de wedstrijd, waardoor de eindstand van 1-2 werd bereikt. De trots van Wageningen, Mesut Sanli, krulde de vrije trap in de kruising waardoor de finale werd gewonnen.

IMG_4512

Beker gewonnen in Utrecht
In de finale kwamen de Arnhemmers eerst op een 1-0 achterstand. Pas na een prachtige kopbal van Oktay Aydemir stond het 1-1. Het spel ging op en neer waardoor het toch spannend bleef. Mede dankzij Zeynel Kaya en Oktay Aydemir stond het achterin ook goed dicht en kon de tegenstander niet meer scoren.

Tijdens het toernooi maakten ook Mustafa Kermen, Ahmet Can en Burak Kardesseven ook doelpunten in de andere (poule)wedstrijden. Het elftal is een vriendenelftal, maar er wordt wel serieus gevoetbald en getraind. Ongeacht de klasse waarin ze spelen, is het elftal van Tuncay Meral steeds kandidaat voor het kampioenschap.Tags assigned to this article:
Afc Arnhemesca

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.