Boerderijontbijt tijdens Vaderdag in Arnhemse Stadsboerderij

Zondag 19 juni is een dag vol vaderactiviteiten in Arnhem. Het hele gezin kan langs bij de Stadsboerderij de Korenmaat om heerlijk met vaders te ontbijten. Het ontbijt(biologisch) is in Boerderijcafe de Hooijmaat. Na het ontbijt zijn er vele andere stoere activiteiten voor alle vaders en andere gezinsleden.


Speciaal voor Vaderdag in Arnhem
Het is een speciale programma voor de vaders. De moeders en de kinderen kunnen natuurlijk ook meegenieten. Na het ontbijt is er een tour met een huifkar naar Meinerswijk. Tijdens de tocht krijgen deelnemers van alles te horen over de geschiedenis en het landschap van dit gebied.

Slakkenrace en boomstamgooien
Vanaf 10:00 uur is iedereen welkom voor het ontbijt en heel veel verschillende activiteiten waaronder; boomzagen, boomstamgooien, spijkerslaan en een slakkenrace. Het ontbijtarrangement kost 15,- euro per persoon en kan al om 09:00 uur of om 10:15 uur. Meer info of reserveren? Kijk dan op de site van de Hooijmaat.
No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.