Hallo! Anti-Turkije Kamerleden; WTF doen deze Franse agenten dan bij een journalist?

Hallo! Anti-Turkije Kamerleden; WTF doen deze Franse agenten dan bij een journalist?

Het is opvallend stil bij Tweede Kamerleden die het hardst roepen als een pseudo-journalist in Turkije wordt opgepakt vanwege terroristische activiteiten. Alles wordt dan stilgelegd om de Turken weer aan te vallen op hun visie omtrent democratie en vrijheid van pers. Als je dit schrijft (mening) over deze gasten ben je extreem-rechts, conservatieve Turk, AK-partij supporter of een jihadist….

Uhhmm.. Turkije was toch zo…
Fractievoorzitters vergelijken Turkije dan direct met Noord-Korea en vergeten hoeveel problemen mensen hebben in Nederland. Maar het kan aan mij liggen, dat Frankrijk iets verder weg ligt dan Turkije waardoor politici in Nederland geen vragen durven te stellen. Of de rechten van de mens of de vrijheid van pers in Frankrijk niet belangrijk vinden.


Persvrijheid in Frankrijk?
Maar als het gaat om journalisten in Europa, of hier om de hoek in Frankrijk, is het opeens doodstil bij deze Tweede Kamerleden in Denhaag. Ook de Zijlstra’s en de Samsom’s hebben het dan druk met andere dingen. Het is namelijk kennelijk doodnormaal dat Franse agenten journalisten staande houden om  foto’s te laten wissen. Mocht u nog twijfels hebben omdat wij geen Telegraaf, NOS of Nu.nl heten hebben we de beelden voor u erbij geplaatst:

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights