Raadslid Mehmet Sahan plaatst emotioneel bericht en krijgt stroom van reacties

Raadslid Mehmet Sahan plaatst emotioneel bericht en krijgt stroom van reacties

Mehmet Sahan, gemeenteraadslid van de gemeente Rheden namens de Partij van de Arbeid, plaatste afgelopen zaterdag een emotioneel bericht op zijn Facebookpagina.
Een bijzonder en indrukwekkend verhaal van Sahan. Een verhaal wat vier jaar geleden door een behoorlijk zwaar motorongeluk is begonnen. Hieronder zij verhaal:
Vandaag precies vier jaar geleden dat mijn/ons leven veranderde.

In de afgelopen vier jaar hebben wij veel meegemaakt, zowel hele moeilijke en minder leuke zaken als hele mooie en bijzondere momenten.

Het leven begon met een verlamde rechter arm en een zware operatie waar een goed jaar revalidatie aan vast zat. Wat een gigantische steun heb ik van mijn omgeving gehad. Van mijn vrouw, ouders, zussen, collega’s, vrienden, kennissen en zo kan ik nog wel even doorgaan! Zij hebben mij zeer goed geholpen om het leven weer op te pakken! Ik wil iedereen hier nogmaals voor bedanken!!!

In de afgelopen vier jaar is er veel veranderd. Van er bijna niet meer zijn, naar trotse vader van twee prachtige kinderen. En ook een zeer bijzondere ervaring is dat ik na mijn ongeluk, met dank aan allen die mij hebben gesteund, voor elkaar heb gekregen om als gemeenteraadslid gekozen te worden.

Afgelopen week weer iets gigantisch geks gegaan in mijn leven. Buiten het feit dat het niet op een verantwoorde manier is gegaan, ben ik gigantisch trots dat ik deze stap heb kunnen en durven te maken. Ik heb namelijk voor het eerst na mijn ongeluk weer een ritje op de motor gemaakt. Wat een heerlijk gevoel!!

Toch vind ik het erg jammer dat mijn vader dit niet heeft kunnen zien, wat zou hij boos maar stiekem ook super trots zijn op mijn voortgang!! Met mijn vader in mijn hart blijf ik ervoor vechten om alles nog beter voor elkaar te krijgen!! Pa i love you!!!
Zijn verhaal met foto’s lezen en bekijken, klik dan HierReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.