Rifat Bugdayci geeft duidelijkheid over toekomst en maakt einde aan transfergeruchten

Rifat Bugdayci geeft duidelijkheid over toekomst en maakt einde aan transfergeruchten

Rifat Bugdayci heeft een einde gemaakt aan alle transfergeruchten over hemzelf. De laatste weken werd de speler van Veluwezoom in verband gebracht met een overgang naar Elsweide en andere clubs in de regio. Verschillende bronnen maakten hier ook melding van. (foto: HetGelderseVoetbal.nl)


Uitleg van Bugdayci over transfergeruchten
Gisteren maakte de speler zelf duidelijk hoe het nu eindelijk zat: ‘Ik blijf bij Veluwezoom’, zei de 27-jarige routinier die onlangs kampioen werd met Veluwezoom in de vierde klasse (zaterdag). Bugdayci vervolgde verder: ‘Ik heb een leuk seizoen gehad. Ik ken iedereen bij de club en voel me goed bij Veluwezoom. Ik woon ook dichtbij de club.’

Geen gesprek met Elsweide
Rifat Bugdayci bevestigde ook dat hij gesprekken heeft gehad met twee andere clubs, en heeft besloten om daar verder niet op in te gaan. De trainer van Elsweide, Rasid Gunes, verklaarde zondag al dat hij met Bugdayci geen gesprek heeft gehad over een transfer naar Elsweide. Met welke twee andere clubs Bugdayci verder een gesprek heeft gehad is niet bekend.

Bugdayci is een van de bekendste voetballers in Arnhem met een Turkse achtergrond. Hij speelde nog niet lang geleden voor FC Presikhaaf (AFC Arnhem) en De Graafschap.
 


Tags assigned to this article:
Rifat BugdayciVeluwezoom

33 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights