VIDEO Ergste nacht van Turkse pizzeria die opzettelijk in brand is gestoken, Tekin Çelik is woedend

VIDEO Ergste nacht van Turkse pizzeria die opzettelijk in brand is gestoken, Tekin Çelik is woedend

In de nacht van zondag op de maandag werd de zoon van Tekin Çelik wakker van het alarm van hun bus en belde direct 112.
De bus en döner- en pizzakraam van familie Çelik stond met metershoge vlammen in brand. De ondernemer is er zeker van dat deze brand is aangestoken. Hij zegt: “Jongens gooiden benzine over de wagens en hebben ze aangestoken”. De eigenaar van Tekin Döner en Turkse pizza kan het niet plaatsen. “Ik heb met niemand ruzie of problemen”.

De wagens die gestald stonden in Oss aan de Maximiliaan van Oostenrijkstraat. Hier heeft zijn zoon beelden van gemaakt en het bericht met video op zijn Facebookpagina geplaatst en omschreef het als: ‘ergste nacht van onze levens’.
ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.