Bekende speler verlaat Elsweide na 25 jaar

Bekende speler verlaat Elsweide na 25 jaar

Een van de bekendste spelers van Elsweide, Mehmet Ozturk, verlaat Elsweide na 25 jaar. De flamboyante speler gaat afbouwen en kiest ervoor om te spelen bij de ‘Old Stars’, een team met bekende oud-talenten uit Arnhem.


De 30-jarige aanvallende middenvelder is een bekende amateurvoetballer in de regio. Hij staat bekend om zijn fraaie acties op het veld en harde schoten. Ook was hij regelmatig te zien tijdens grote toernooien waarbij hij meespeelde met Arnhemse teams. Hij behoort tot een van de beste spelers die een opleiding heeft gehad bij de Arnhemse club.

Ozturk is op dit moment voor een trainingskamp in Griekenland om zich voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Als hij terug is wil hij helemaal fit zijn om zo de strijd aan te gaan voor een positie achter de spitsen.Tags assigned to this article:
amateurvoetbalElsweideMehmet ozturkOld stars

179 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights