Geheime info gelekt: Dierense Fatih Terim over komend seizoen

Geheime info gelekt: Dierense Fatih Terim over komend seizoen

Dierense Fatih Terim of ook wel Mourinho genoemd, heeft dit jaar al meerdere prijzen binnengehaald. Komend seizoen gaat hij zeker niet stil zitten want hij gaat ook iets nieuws oppakken.
De trainer die dit jaar onder meer kampioen is geworden met zijn team Dierensche Boys C2, heeft ook op toernooien met oudere jongens prijzen gepakt. De officiƫle KNVB gediplomeerde trainer is geliefd onder de jongeren.

Bronnen dichtbij melden dat hij is gevraagd een nieuw team te starten en daar dan de trainer van te worden. Inmiddels hebben er al gesprekken plaatsgevonden met het bestuur van de club. Het antwoord voor deze mogelijkheid schijnt positief. Verwacht wordt dat jongeren van 23 jaar en ouden en voornamelijk uit Dieren komend seizoen zullen starten bij Dierensche Boys. Er zijn op dit moment nog geen namen vrijgegeven, wel schijnt het team hard op zoek te zijn naar een goede keeper.

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights