VIDEO Bekende Turks-Nederlandse zanger steelt de show tijdens eigen bruiloft

VIDEO Bekende Turks-Nederlandse zanger steelt de show tijdens eigen bruiloft

Deze bekende Turks Nederlandse zanger stapt het huwelijksbootje in en steelt de show tijdens zijn eigen bruiloft.
Oktay Cürebal is de man die al behoorlijk wat setjes een gigantisch mooi trouwfeest heeft weten te bezorgen. Samen met zijn band ‘Grup Kadro’ staat hij vaak al maanden lang geboekt en heeft hij bijna nooit een weekend vrij. Ook heeft hij opgetreden met de bekende Turkse straatmuzikant Koray Avci

Op de dag van zijn leven namelijk 07 mei 2016 heeft hij al enige tijd geleden vrij gepland. Dit was namelijk de dag van zijn trouwfeest. Tijdens hun feest opende zij met een spectaculaire dans(vanaf 03:00 min)
Lees ook: Koray Avci laat Turkse Nederlander optreden tijdens eigen concert41 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights