VIDEO Mohandis (PvdA) ongemakkelijk tijdens debat met Tunahan Kuzu

VIDEO Mohandis (PvdA) ongemakkelijk tijdens debat met Tunahan Kuzu

Kamerlid Mohandis (PvdA) had gisteren nogal veel moeite met het gedrag van Tunahan Kuzu tijdens het debat over het schuldstelsel in de Tweede Kamer. Mohandis vond het namelijk niet kunnen dat Kuzu nu opeens een andere visie had over het schuldstelsel, terwijl hij in zijn tijd als PvdA-Kamerlid voor het nieuwe schuldstelsel was.


Mans genoeg zijn om
‘Het zou veel moediger zijn als u stond voor waar u stond. En niet elke keer draait als het u uitkomt.’, aldus Mohandis. Tunahan Kuzu was totaal niet onder de indruk van een veel te veel emotionele Mohandis en reageerde alsvogt: ‘Dit is nu het verschil tussen Mohandis van de PvdA en mij. Op het moment dat je ziet dat een aantal dingen veranderen. Op het moment dat je ziet dat dingen negatief uitpakken. Dan moet je ook mans genoeg zijn, dat je zegt dat jij over je eigen schaduw heen stapt. Deze maatregelen pakken verkeerd uit. Ik zou zeggen toon wat zelf reflecterend vermogen, en kijk even naar hetgene wat je niet goed hebt gedaan. En keer er nu van terug nu het nog kan.’

PvdA zit op een dwaalspoor
Kuzu ging verder: ‘Hoeveel monitors, hoeveel onderzoeken en hoeveel rapporten heeft de PvdA nog nodig om te zien dat ze op een dwaalspoor zitten. Voorzitter dit is de laatste kans, volgend jaar regeert de PvdA niet meer, volgend jaar is het de beurt aan andere politieke partijen. Doe nu nog wat, nu het nog kan.’

58 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.