Volgens theorie van de Gelderlander is Obama dus ook extreem-rechts

Volgens theorie van de Gelderlander is Obama dus ook extreem-rechts

Bij de Gelderlander hebben ze een interessante theorie bedacht om Turken weer als een stelletje extreem-rechtse debielen neer te zetten omdat ze een Turkse optocht hebben georganiseerd in Arnhem.

Turken maken extreem-rechts gebaar Grijze Wolven in Arnhemse optocht, kopte de Gelderlander onlangs. Het extreem-rechtse Grijze-Wolvengebaar zou ook enorm aanstootgevend zijn, terwijl de Amerikaanse president Obama ook een Grijze Wolven gebaar heeft gemaakt tijdens een uitreiking in de VS. Journalist Piet Venhuizen deed zijn best om de Turken in Arnhem zo negatief mogelijk neer te zetten in het artikel. Hij was alleen vergeten te vermelden dat de wolf een symbool is voor de Turken, net zoals de leeuw voor de Hollanders is en de Adelaar voor de Duitsers. En dus was het alles behalve extreem-rechts.


Anti-Turkije lobby zwaar actief
Vooral de anti-Turkije lobby is enorm actief om de Turken in het algemeen als extreem-rechts, conservatief, extreem islamitisch neer te zetten. Zo is dat ook het geval met de Grijze Wolven. Structureel wordt er verwezen naar de jaren tachtig waarbij nationalistische Turken (Grijze Wolven) en extreem-linkse communisten elkaar ‘afmaakten’ en duizenden mensen om het leven kwamen in Turkije. Maar op de een of andere manier zijn het altijd de Turkse nationalisten (Grijze Wolven) die verantwoordelijk worden gehouden voor alle moorden en aanslagen. Terwijl in die tijd veel Turkse leraren, imams of journalisten ook om het leven zijn gekomen door aanslagen van extreem-linkse figuren.

Obama ook extreem-rechts?
Maar we laten de geschiedenis voor wat het is en bekijken recente beelden van president Obama waarop hij te zien is met de ‘extreem-rechtse Grijze Wolven gebaar’. Volgens de theorie van de Gelderlander moet Obama dan dus ook extreem-rechts zijn. Wel vreemd dat daar dan nooit een artikel over is verschenen in de Gelderlander!ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.