46-jarige politieman aangehouden voor verduistering

46-jarige politieman aangehouden voor verduistering

Afgelopen week is er een 46-jarige man aangehouden voor verduistering van eigendommen van de politie.
De man uit Baarn was werkzaam als docent bij het trainingscentrum van de politie in Leusden. Het gaat niet om ‘zomaar’ spullen van de politie wat is verdwenen. De man wordt er van verdacht van de verdwijning van de volgende dingen:

–  drie dienstvuurwapens
–  een oud-dienstvuurwapen
–  oefenvuurwapens
–  patroonhouders
–  munitie
–  portofoons
–  politievesten
–  pepperspray
–  fitnessattributen

Er loopt een onderzoek tegen de man. Het onderzoek wordt uitgevoerd door de afdeling Veiligheid, Integriteit en Klachten van de politie onder leiding van een officier van justitie van het Landelijk Parket. De man is gisteren voorgeleid aan de rechter-commissaris.ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.