Ga jij ook geen BMW rijden vanwege Duitse erkenning ‘Armeense Genocide’?

Ga jij ook geen BMW rijden vanwege Duitse erkenning ‘Armeense Genocide’?

Na de zoveelste erkenning door verschillende landen dreigde Turkije weer door de ambassadeur van dat land (nu Duitsland) terug te trekken. Dit gebeurde nadat de Duitsers een resolutie hadden aangenomen waarmee het de Armeense Genocide officieel erkent. Dat de Duitsers zelf overal mensen hebben afgemaakt, werd even maar verzwegen. 


De Turken spraken weer van een historische vergissing zoals dat eerder ook het geval was richting andere landen. In Nederland ging vice-premier er tactisch mee om door te zeggen dat het een kwestie is van historici om er uit te komen, en dat het niet aan Nederland is om daar een mening over te vormen.

Turkije en wereld te afhankelijk van Duitsland
Maar hebben de Turken überhaupt wel voldoende middelen om de Duitsers terug te pakken met een boycot? Hoeveel Turken gaan nu geen BMW meer rijden vanwege het besluit van Duitsland. Want met alleen het delen van filmpjes op Facebook kom je er niet als je nog steeds gebruik gaat maken van een Siemens PC, Adidas schoenen, Grundig televisie, Bosch afwasmachine, haardroger van Braun,  AEG wasmachine of een potje van Nivea creme.

Turken symbolisch boos op Facebook
Misschien is het dus dan toch handiger om gewoon symbolisch filmpjes te delen via Facebook of om een ambassadeur terug te trekken. Er blijft anders thuis niets over om gebruik van te maken. Zegt u het maar?


ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.