Old Stars spelers komen bijeen voor nieuwe seizoen

Old Stars spelers komen bijeen voor nieuwe seizoen

De spelers en technische staf van ‘Old Stars’ kwamen recent bijeen bij restaurant Nisantasi in Arnhem vanwege voorbereidingen op het nieuwe seizoen.

Het elftal ,met onder andere Omer Ersan, Yener Sayilgan en Ferhan Basaran beoordeelde, het afgelopen seizoen en praatte vooral bij over ambities in het nieuwe seizoen. Ook andere bekende Arnhense spelers waren hierbij aanwezig: Deniz Yuce, Erdal Citirki, Sezer Cona, Sezgi Topuz en Omer Ecevit.


Old Stars heeft een selectie opgebouwd met bekende Turkse amateurvoetballers uit de stad. Velen hebben ook ooit op hoog niveau gespeeld in de regio. Met deze selectie speelt het elftal ook volgens kenners zeker voor het kampioenschap. Adem Yildirim, Omer Ersan, Erdal Citirki en Yasin Karatay waren bijvoorbeeld nog tien jaar geleden enorm succesvol bij clubs als FC Presikhaaf en Anadolu’90.

Opvallend is ook dat het elftal bestaat uit veel spelers die ook ondernemer zijn. Hierdoor zal het geen probleem zijn om sponsoren te vinden voor het nieuwe seizoen. Volgens bronnen dicht bij het elftal zijn de nieuwe sponsoren al bekend: HACO, restaurant Nisantasi en ’t Gouden Paleis.
69 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.