VIDEO Daarom heeft Muhammed Ali voor de Islam gekozen

VIDEO Daarom heeft Muhammed Ali voor de Islam gekozen

De bokslegende legt uit waarom hij voor de Islam heft gekozen.
Cassius Clay, de man die gekend wordt als Muhammed Ali, legt in een interview uit waarom hij voor de Islam heeft gekozen. De 74-jarige wereldkampioen werd na het bekeren nog evengoed geaccepteerd door zijn fans.

Muhammad Ali Hilarious

Like & share DutchTurks.nl -spread the word, spread the word-Muhammad Ali legt in een hilarisch interview uit, waarom hij voor de Islam heeft gekozen. Engels gesproken, Nederlands ondertiteld. ^-^Muhammad Ali is explaining in an hilarious interview, why he chose for Islam. English spoken, Dutch subtitled. ^-^

Geplaatst door DutchTurks.nl op zaterdag 3 mei 2014

 


 
51 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.