Bekende Klarendaller wenst iedereen weer een fijne Ramadan

Bekende Klarendaller wenst iedereen weer een fijne Ramadan

De Ramadan blijft een traditie voor een bekende Klarendaller om Klarendal en de stad een fijne Ramadan te wensen! Ieder jaar verft ¬†hij op de viaduct aan de Hommelseweg een positieve Ramadan-wens. Afgelopen nacht koos de ‘onbekende’ man ervoor om heel Arnhem een ‘Fene Ramadan te wensen op zijn Arnhem’s.


Op 30 september 2015 gaf de gemeente nog ¬†opdracht om de vorige ‘Fijne Ramadan’ tekst te verwijderen en werd de viaduct schoon gemaakt. Ondanks deze ludieke actie (toch een beetje kunst) zijn er mensen die het niet waarderen en weer klagen bij de gemeente. Of de gemeente nu al klachten heeft ontvangen is niet bekend. Wel weten we dat veel Arnhemmers dit leuk vinden en masaaal foto’s delen via facebook.

image

Wanneer deze bekende Klarendaller weer van zich heeft laten spreken is niet bekend! Volgens verschillende bronnen is de viaduct maandag nacht beklommen en zouden er meerderen bij betrokken geweest zijn. Dit is helaas niet te bevestigen.
No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights