VIDEO Wereldkampioen plaatst emotioneel bericht

VIDEO Wereldkampioen plaatst emotioneel bericht

Wereldkampioen Kenan Sofuoglu plaatst een zeer emotioneel bericht op zijn social media.
Kenan Sofuoglu de Turkse trots heeft een filmpje geplaatst op zijn Facebookpagina met de titel ‘Ramazani hissetmek” (De Ramadan voelen). In het filmpje is te zien hoe goed wij het eigenlijk hebben en moeten beseffen dat er mensen op de wereld leven die het echt veel slechter hebben dan wij.

Een maand van delen, bezinning, geloof, vriendschap en nog vele andere mooie onderwerpen is de maand Ramadan. Sofuoglu, de kampioen die ervan houdt mensen, die het minder goed hebben, een blij te maken met een cadeau. Hij kiest bewust voor dit filmpje om nog een keer naar ons zelf te laten kijken en te beseffen hoe goed wij het eigenlijk hebben.

Ramazani hissetmek

Geplaatst door Kenan Sofuo─člu op zondag 5 juni 2016

Lees ook: VIDEO Turkse wereldkampioen verbreekt weer een nieuw record


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.