Peter R. de Vries vindt PVV’er die hem een kogel wenste en zet hem voor lul

Peter R. de Vries vindt PVV’er die hem een kogel wenste en zet hem voor lul

Peter R. de Vries, de man met ballen, zoekt de PVV’er op die hem op social media een kogel wenste.
Na wat zoekwerk heeft Peter R. de Vries zijn ‘kogelwenser’ weten op te zoeken. Hij gaat er persoonlijk op af en ziet hem(Jan) dan toevallig in de straat waar de Facebookbink woont. Als Peter hem aanspreekt en zegt: “Hier ben ik dan” begint de stoere bink wat woorden uit zijn mond te halen en dat gaat dan zo: “Zo bedoelde ik het eigenlijk niet zo, sorry, excuses”

Dit is nogmaals het bewijs dat er heel veel onnodige en niet goed overwogen reacties op social media wordt geplaatst. Voor dit soort hersenloze mensen hebben wij een tip: Denk alsjeblieft nog een keer goed na hoe je in het leven staat en waarom je doet wat je doet…..en plaats daarna, als je ergens echt achter staat en fatsoenlijk kunt onderbouwen, pas een reactie.Peter zoekt Jan Utrecht op!

Geplaatst door Peter R. de Vries: Internetpesters Aangepakt op dinsdag 7 juni 2016


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights