Politie Arnhem zoekt motorrijder met getinte huidskleur vanwege mishandeling

Politie Arnhem zoekt motorrijder met getinte huidskleur vanwege mishandeling

De Politie in Arnhem-Zuid is haastig op zoek naar getuigen van een mishandeling in Arnhem-Zuid. Volgens een persbericht van de politie vond er een mishandeling plaats na een verkeersconflict ter hoogte van de COOP in de Laar-West. Dit gebeurde op dinsdag 7 juni omstreeks 13:15 uur. (FOTO: archief)

Enorme hoofdwond
Wat er precies gebeurde is niet helemaal bekend! Wel weten we dat de politie pas terplekke kwam toen de mishandelde persoon op de grond lag met een hoofdwond. Deze persoon werd op dat moment geholpen door twee omstanders, vanwege een enorme hoofdwond dat hevig bloedde.


Verkeersconflict
De slachtoffer zou een conflict gehad hebben met de bestuurder van de motorfiets (met twee wielen). ”De bestuurder van de motorfiets heeft het slachtoffer twee keer op zijn hoofd geslagen. Het slachtoffer is hierdoor op de grond gevallen en is buiten bewustzijn geweest. Het slachtoffer is met de ambulance meegenomen naar het ziekenhuis.”, aldus de politie.

Getuigen zagen niet veel
Getuigen van het voorval hebben niet veel kunnen waarnemen behalve onderstaande. Het zou om een man gaan met een getinte huidskleur, donkere kleding en een zwarte pothelm. Het kenteken van de motor begint mogelijk met of in het kenteken zit mogelijk de volgende combinatie JR-69.

Mocht je meer weten? Neem dan contact op met de politie. Anoniem melden mag ook via 0800-7000


Reacties


Tags assigned to this article:
mishandeling arnhem

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.