VIDEO Marcouch (PvdA) heeft het zwaar tegen Kuzu en zegt 14 keer ‘uhm’

VIDEO Marcouch (PvdA) heeft het zwaar tegen Kuzu en zegt 14 keer ‘uhm’

Ahmed Marcouch staat vaak bekend om zijn manier van debatteren en duidelijke argumentatie tijdens debatten of discussie. Maar op de een of andere manier heeft de troetel Marokkaan van de PvdA het altijd zwaar tegen Tunahan Kuzu van DENK. Marcouch voelt zich niet op zijn gemak.


Marcouch is ongemakkelijk
In het korte filmpje hieronder is te zien hoe ongemakkelijk Marcouh is tijdens het debat met Kuzu. We gaan er vanuit dat beide heren vasten, en dat we dus het vastenmaand niet als excuus mogen gebruiken om het ‘uhm’ gedrag goed te keuren. In tegenstelling tot Kuzu roept Marcouch 14 keer ‘uhm’ tijdens een minuut.

Marcouch heeft zichtbaar moeite met de vragen van Kuzu en weet zich geen raad tijdens het antwoorden van deze vragen. Mocht u twijfels hebben over het ‘lelijke voorstel’ van de VVD, dan moet u direct zelf kijken om te oordelen. Het filmpje van Kuzu is gemaakt door de PR-machine van DENK waardoor we niet weten of Marcouch het eerder of later veel beter deed dan in die twee minuten.Reacties


Tags assigned to this article:
14 keer uhhmkuz denkmarcouch pvdaTunahan Kuzu

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.