VIDEO Twee broers (14-18) zonder aanleiding in centrum Arnhem in elkaar geslagen

VIDEO Twee broers (14-18)  zonder aanleiding in centrum Arnhem in elkaar geslagen

De politie geeft beelden vrij van het moment dat de 14-jarige en 18-jarige broertjes in elkaar worden geslagen.
De 18-jarige man uit Lunteren is op Koningsdag ruim 20 keer tegen zijn hoofd getrapt. Ook is zijn broertje van 14 geslagen. De ruzie begon omdat de oudere broer in de drukte per ongeluk tegen iemand opliep. Kort daarna stonden er een man of 8-10 om hun heen die begonnen met hard slaan en schoppen.

Het gevolg voor deze jongen is dat hij een gebroken kaak en een losse kies naar het ziekenhuis is overgebracht. Hierdoor kan hij als ZZP’er zes weken niet aan het werk. De politie meldt dat uit camerabeelden blijkt dat deze mannen opzettelijk tegen meerdere mensen in de stad aanliepen. De politie vraagt getuigen zich te melden bij de politie om deze zaak zo goed mogelijk uit te stippen.
Reacties1 comment

Write a comment

Only registered users can comment.