17-jarig Nederlands-Turkse jonge meid is spoorloos

17-jarig Nederlands-Turkse jonge meid is spoorloos

De 17-jarige Esma Acar uit Almelo wordt sinds dinsdag 07 juni 2016 vermist.
Esma Acar is afgelopen dinsdag vanuit huis vertrokken. Toen ze vertrok had zeeen zwart-wit gestreepte coltrui, een spijkerjasje, zwarte broek (gescheurd model aan de knieën) en grijs blauwe Nike schoenen. Verder heeft zij een zwarte handtas mee.

Op de foto’s, welke door de politie zijn vrijgegeven, hieronder is Esma Acar te zien. Een jonge dame van ongeveer 1,67 meter. Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.Reacties


Tags assigned to this article:
AlmeloamersfoortEsma AcargezochtPolitievermissing

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.