6 mannen aangehouden met 30 kilo nepgoud

6 mannen aangehouden met 30 kilo nepgoud

De politie heeft zes mannen aangehouden op verdenking van drugshandel. Bij controle bleek er geen drugs maar goud in het spel te zijn.
Na onderzoek bleken de mannen een vuurwapen en vier tassen met in totaal 30 kilogram ‘goud’ bij zich te hebben. De in totaal 30 kilo goud blijkt eigenlijk te gaan goudkleurige korrels. Ze hadden slechts een klein zakje met echt goud bij zich.
6 kilo nepgoud
De politie heeft deze mannen gevonden na een tip van de medewerkers van hotel de Kruiskade in Rotterdam. De mannen waren volgens een van de medewerkers aan het praten over ‘grammen’. Nadat ze dit hadden gehoord, hebben ze direct de politie ingeschakeld en de mannen in de gaten gehouden. Toen de politie ter plaatse kwam, hebben ze de twee mannen op verdenking van drugs aangehouden.
Bij verdere controle bleken de vier tassen ‘goud’ in de kofferbak te liggen. Deze tassen zijn ter controle naar een goudsmid gebracht.De goudsmid stelde na onderzoek vast dat het, op een klein zakje na, nepgoud betrof.

De verdachten zijn twee Letten van 32 en 37 jaar, twee mannen uit Liberia van 44 en 38 jaar, een Nigeriaan van 49 jaar en een 27-jarige Nederlander.ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.