Roza Kraamzorg heeft een nieuwe website voor Arnhemse moeders

Roza Kraamzorg heeft een nieuwe website voor Arnhemse moeders

Afgelopen week heeft Roza Kraamzorg uit Arnhem een nieuwe website gelanceerd voor zwangere dames en jonge moeders in Arnhem. De gebruiksvriendelijke website is ontworpen en gelanceerd door YULAS Webservices uit Arnhem. Het bedrijf maakte donderdag bekend dat de nieuwe website van Roza Kraamzorg is gelanceerd.


Prima bekend met Nederlandse zorgstelsel
Het interessante aan Roza Kraamzorg is dat het bedrijf anders is dan de gevestigde kraamzorgbedrijven in de regio. De dames van Roza Kraamzorg zijn prima bekend met het Nederlandse zorgstelsel en kunnen zich ook aanpassen aan moeders/gezinnen met verschillende culturen en religies.

Multiculturele achtergrond
In tegenstelling tot veel andere kraamzorgbedrijven hebben de dames van Roza Kraamzorg een multiculturele achtergrond, wat ook niet vaak voorkomt in Gelderland.

Mocht je als zwangere dame of jonge moeder vragen hebben over jouw zwangerschap, kraamzorg of voeding kun je contact opnemen met Roza Kraamzorg. Check de website voor meer informatie: www.kraamzorgroza.nl


ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.