Verkeerschaos bij Spijkerlaan na plaatsing plantenbakjes

Verkeerschaos bij Spijkerlaan na plaatsing plantenbakjes

De gemeente lijkt de controle volledig kwijt te zijn bij de Spijkerlaan in Arnhem. Na het onwettig verlenen van horecavergunningen zijn er nu ook illegaal plantenbakken geplaatst tegenover Cafetaria Dolfijn. Dit was voorheen een parkeerplaats voor de vuilniswagen en diende ook als laad- en los plek voor alle ondernemers.


Vandaag was het wel echt bizar volgens ooggetuigen. Het verkeer zat vast omdat een vrachtwagen aan het lossen was. Hierdoor was het zelfs voor de brandweer niet mogelijk om met loeiende sirenes er langs te rijden.

Sinds dat ‘plantenbakken’ daar zijn neergezet is de situatie levensgevaarlijk geworden voor alle weggebruikers aan de Spijkerlaan. Transportbedrijven staan dankzij de plantenbakken midden op de weg stil ‘om even’ containers te lossen. Hierdoor onstaat er een file tot aan de Steenstraat, of zelfs langer.

De vraag is dan ook hoe lang dit goed zal gaan en wanneer de burgemeester  Kaiser zelf actie gaat ondernemen omdat de veiligheid in het geding komt in de Arnhemse wijk ‘T Spijkerkwartier.



Tags assigned to this article:
spijkerlaanVerkeerschaos spijkerkwartier

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights