Feyenoord keeper Kenneth Vermeer staande gehouden door ”Te verdachte auto”

Feyenoord keeper Kenneth Vermeer staande gehouden door ”Te verdachte auto”

Feyenoord keeper Kenneth Vermeer staande gehouden door ”Te verdachte auto”.
Nadat de politie hem een stopteken heeft gegeven begint de bijrijder van de doelman met het opnemen van de ‘verdachte situatie’. Hierin is duidelijk te horen dat Vermeer er helemaal klaar mee is. Hij wordt namelijk regelmatig naar de kant kant gehaald. Het is natuurlijk best verdacht als getinte man in een toch wel vrij prijzige Mercedes rijdt.
Hij is niet de enige die staande is gehouden, ook een kennis van Vermeer staat al op de controlepost. Tijdens deze controle gaat het nog bijna mis ook tussen de kennis, politie en Vermeer doordat de politie de kennis van Vermeer iets naar achteren duwt.

Wat is uw mening over deze maar ook soortgelijke controles? Moet de politie hiermee doorgaan, nog meer controles of nog minder controles uitvoeren? Wij horen graag wat uw mening hierover is. Hieronder het filmpje van de doelman van zowel Feyenoord als het Nederlands elftal:
ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.