30-jarige Nijmegenaar mishandeld man met honkbalknuppel

30-jarige Nijmegenaar mishandeld man met honkbalknuppel

De 30-jarige man uit Nijmegen heeft andere man uit Nijmegen in elkaar geslagen met een honkbalknuppel.
De ruzie tussen de twee mannen uit Nijmegen begon aan het begin van de avond. De 30-jarige heeft een honkbalknuppel uit de auto van het slachtoffer gepakt en is gaan meppen. Niet alleen het slachtoffer was doelwit ook zijn auto heft een paar tikken gehad. Hett slachtoffer had wel hulp nodig van de ambulancepersoneel voor zijn verwondingen.

De ruzie ontstond rond 18:00 uur op de Groenewoudseweg in Nijmegen. De verdachte is aangehouden voor nader verhoor. De politie heeft wel uw hulp nodig en zoekt getuigen in deze kwestie. Mocht u meer informatie hebben over deze mishandeling, bel dan met de politie via 0900-8844.
Reacties


Tags assigned to this article:
getuigehonkbalknuppelmishandelingnijmegenPolitie

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.