VIDEO Turken zetten Doetinchem op stelten

VIDEO Turken zetten Doetinchem op stelten

Deze Turken zetten Doetinchem gisteren op stelten.
Vooral jong maar ook de oudere Turken uit Doetinchem en omstreken hebben gisteren een bijzondere sfeer gecreëerd. Met de bekende Doetinchemse-Turk Mehmet Sahin voorop liepen ze met de kleuren rood-wit door Doetinchem.

De sfeer werd extra opgepept door de “davul en zurna’ (muziek instrumenten) die je regelmatig op de achtergrond hoort. Ondanks het verlies zijn en blijven deze jongens geloven in het Turkse elftal.Door dese eenheid zullen wij ?? altyd een winnaar blijven ???Vanmiddag door de straten van dtc???? op naar de 2de wedstryd?but this is the beginning?

Geplaatst door Mehmet Sahin op zondag 12 juni 2016

 


 


ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.