De SchnitzelKoning van Arnhem heeft een nieuwe baan

De SchnitzelKoning van Arnhem heeft een nieuwe baan

‘De SchnitzelKoning’ van Arnhem, Oguzhan Bozdag, gaat er mee stoppen! Volgens verschillende bronnen kregen wij de melding dat Bozdag niet meer zou werken bij de Gastronoom aan de Johan de Witlaan. En als je bekend bent in Arnhem als ‘De SchnitzelKoning’ dan valt dat nu eenmaal op.


Onderzoek bij ‘De SchnitzelKoning’ van Arnhem leverde ons daadwerkelijk de bevestiging dat hij niet meer te zien zal zijn bij de Gastronoom aan de Johan de Witlaan. Bozdag gaat verhuizen naar de Hommelstraat, waar ook collega Yasin Koylu zal starten met een nieuwe vestiging van De Gastronoom. Bozdag krijgt een nieuwe functie met zijn ’transfer’ naar de Hommelstraat en wordt floormanager.

‘De SchnitzelKoning’ was een graag geziene gast in Arnhem. Hij is ook van de bekendste Fenerbahce-supporters in Arnhem. Bozdag werkt inmiddels ook alweer vijf jaar bij de Gastronoom aan de Johan de Witlaan en kijkt uit naar zijn nieuwe functie.

Hoeveel Yasin Koylu overmaakt om Oguzhan Bozdag over te nemen is niet bekend gemaakt. Oguzhan Bozdag maakte daar zelf ook niets over bekend.



Tags assigned to this article:
Gastronoomschnitzel arnhemschnitzelkoning

55 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights